EFFECTEN OP HET
FYSIEKE LICHAAM

Dankzij de bewuste adem wordt je beter in voelen. Het voelen van jouw emoties, jouw lichaam en jouw levenskracht.

Bewust worden van hetgeen wat ons in leven houdt, onze adem, is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven. Hoe je ademt is belangrijk voor jouw lichaam, voor je levensenergie, voor je gezondheid en vitaliteit. Door talloze gebeurtenissen die wij in het leven meemaken verandert ons adempatroon. Doordat we in een maatschappij leven waar er veel van ons verwacht wordt, is er vrijwel geen tijd om bij deze veranderingen stil te staan. 

Wanneer we bijvoorbeeld heel hoog in de borst ademen, of wanneer we te snel ademen kan dit leiden tot allerlei klachten als depressie, burn out, hyperventilatie, stress, angsten, futloosheid en veel meer. Door weer contact te maken met jouw natuurlijke ademhalingspatroon zullen deze klachten steeds meer afnemen. Hierdoor ga je je vitaler, krachtiger, energieker en daadkrachtiger voelen. Je zou het kunnen zien als een ‘reset’ knop waardoor je weer in volledigheid kan ademen. Een ademsessie kan in veel gevallen zorgen voor een positieve levensverandering. 

'' Each time going into breathwork I've been given the wonderful opportunity to meet the raw emotions that are often 'hidden' from my everyday life. Learning to give space and give voice to these emotions, I find, is a vital part of this practice. Marko's loving curiosity and compassionate words always helps to make this process that much more precious and worthwhile.''
Nicholas Landriati

BEGELEIDING TIJDENS
EEN INDIVIDUELE ADEMSESSIE

Bij een individuele sessie nemen we de tijd om te ondervinden wat jouw klachten zijn en hoe je leven eruit zal zien als deze klachten er niet meer zouden zijn. 

We bekijken samen jouw ademhalingspatroon en gaan stap voor stap steeds meer naar de onderdrukte en afgesloten emoties in het lichaam. Onder mijn begeleiding nodigen we deze emoties voorzichtig uit om naar de oppervlakte te komen. Tijdens een sessie wordt dan vaak duidelijk dat een emotie, energie in beweging, is. Elke emotie wil gevoeld worden en zodra dit is voltooid is er ruimte voor verlichting. Dit is meestal al voelbaar na 1 ademsessie. Belangrijk om te weten is dat jouw adem je precies brengt wat jij kan dragen. Het is mede om die reden dat de sessies volledig veilig zijn. Het kan inderdaad een spannende ervaring zijn omdat we tijdens de sessie(s) juist dat aankijken wat in het verleden niet gevoeld mocht worden. Wanneer de weggestopte emotie(s) onder begeleiding er mogen zijn, zal er ruimte komen voor vrijheid, lichtheid en levensenergie wat weer kan stromen. 

INDIVIDUEEL ADEMWERK

Ontdek wat jouw adem kan betekenen met
één op één begeleiding

1

SESSIE

LOSSE 

ADEMSESSIE

Tijdens de eerste sessie starten we met een gesprek waarin we samen uitzoeken wat jouw wensen zijn met betrekking tot het ademwerk. Uiteraard leg ik duidelijk uit hoe de ademsessie in zijn werk gaat. Na afloop van de sessie is er ruimte voor het delen van jouw ervaring en voor vragen.

De eerste sessie duurt tussen de 1,5 en 2 uur.

Wanneer je behoefte voelt aan meerdere sessies kunnen we deze inplannen.

€110

5

SESSIES

EEN

ADEMPROCES

De adem is in staat om jou elke sessie dieper mee te nemen. Aan de hand van jouw intentie en doelstelling komen we elke ademsessie dichterbij jouw kern. Na elke sessie is er ruimte om de ervaring te delen en vragen te stellen. Indien gewenst komt bij dit pakket persoonlijk afgestemde opdrachten voor thuis en wekelijks contact met de ademcoach.

De sessie duurt ca. anderhalf uur.

€500

AANGEPAST 

ADEMWERK

Heb je zelf een fijne ruimte, of wil je graag met een of meerdere  vriend(en), partner of familielid ademen? 

Samen overleggen we en kijken we op welke manier het beste voor jou/jullie werkt. Van tevoren hebben we telefonisch contact en stemmen we jou ideale ademsessie(s) af.

€-.

Prijs in overleg